Суд зобов'язав перевірити Супрун на наявність американського громадянства

П'ятого серпня проходило підготовче засідання за позовом Ігоря Мосійчука до Супрун

Окружний адмінсуд Києва зобов'язав Державну міграційну службу підтвердити факт того, що виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вийшла з американського громадянства.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"5 серпня проходило підготовче засідання за позовом Ігоря Мосійчука до Супрун про наявність у неї повноважень міністра", - йдеться в повідомленні.

Суд дав рівно місяць Міграційній службі, щоб вона надала "належним чином завірену копію документа, що підтверджує припинення Супрун громадянства США".

Також суд вимагає до 5 вересня включно, щоб секретаріат Кабміну надав копії протоколів засідань уряду, в яких брала участь Супрун з моменту її призначення на посаду.

Як повідомляли раніше "Коментарі", багатьом людям властиво відчувати тривожність, яка може знизити якість життя і навіть негативно вплинути на здоров'я. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. За словами Супрун, тривожність зачіпає в першу чергу ділянку мозку під назвою амигдала. Він передає сигнал до надпочечникам і симпатичної нервової системи, а вони посилають тілу команди: "приготуйся до поєдинку або втечі".