Головна Новини Політика внутрішня політика ДБР завело справу проти Порошенка через поїздку на Мальдіви
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР завело справу проти Порошенка через поїздку на Мальдіви

Порошенко з сім'єю незаконно перетинали кордон за чужими паспортами

6 серпня 2019, 10:59 comments3359
Поділіться публікацією:
ДБР завело справу проти Порошенка через поїздку на Мальдіви

ДБР відкрило кримінальне провадження щодо можливої організації колишнім президентом України Петром Порошенком незаконного переправлення осіб через держкордон під час поїздки на Мальдіви в 2018 році. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов.

Повідомляється, що відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 5 серпня.

В ГБР повідомили, що розслідуються можливі дії Порошенко і службових державних органів митної та прикордонної служб щодо організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України з використанням завідомо підроблених документів під час поїздки на Мальдівські острови в 2018 році.

Нову кримінальну справу проти екс-президента відкрито за трьома статтями Кримінального кодексу України – незаконне переправлення осіб через державний кордон, службове підроблення та підроблення документів.

 

Як повідомляли "Коментарі" , президент України Петро Порошенко новий 2018 рік зустрічав удома. Також кілька днів він провів у Івано-Франківській області та в 37 тисяч 550 доларів.

Також повідомлялося, що під час відпочинку Петра Порошенка на курорті Cheval Blanc "дайвінг, водний спорт і човни" протягом семи днів обійшлися в 18 705 доларів. На сніданки сумарно витратили 10 791 долар.

При цьому за всі додаткові послуги гість під ім'ям Mr. Petro Incognito (Ukraine) (саме під таким іменем Петро Порошенко фігурував на курорті, очевидно прагнучи анонімності) розрахувався готівкою.

Таємний відпочинок українського президента на Мальдівських островах, який тривав з 1 по 8 січня разом з перельотом обійшовся не менше 500 000 доларів, що складає більше 14000000 гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!