Головна Новини Політика кабмін Рада схвалила програму діяльності Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада схвалила програму діяльності Кабміну

Прем'єр назвав програму робочим документом

4 жовтня 2019, 18:17 comments1818
Поділіться публікацією:
Рада схвалила програму діяльності Кабміну

Верховна Рада прийняла проект постанови №2186 "Про Програму діяльності Кабінету міністрів".

"Ця програма — це робочий документ, яким ми вимірюватимемо нашу спільну ефективність... (Після прийняття — ред.) спільно по кожній цілі сядемо і будемо формувати політику — разом з комітетом, щоб вона була зрозуміла і вам, і нам, і, найголовніше, суспільству", — заявив прем'єрміністр Олексій Гончарук, представляючи Програму.

У пояснювальній записці зазначено, що в результаті реалізації програми очікується зростання ВВП на 40%, позитивні зміни демографічної ситуації, створення 1 млн робочих місць, суттєве поліпшення стану всіх основних доріг (24 тис. км), будівництво 5 морських портів і 15 аеропортів, зменшення антропогенного впливу на навколишнє середовище.

Що стосується галузей, то в економіці планується, зокрема, запровадження середньострокового планування, зниження рівня боргів, перехід на цифровізацію процесів. Також планується продовжувати розпочаті раніше реформи освіти та охорони здоров'я, зокрема реалізацію програми "Доступні ліки". У соціальних питаннях Кабмін планує збільшити прожитковий мінімум і, по можливості, подолати бідність. Також передбачено розвиток масового спорту та подолання корупції у цій сфері.

Раніше видання "Коментарі" детально проаналізувало проект Програми Кабміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!