Головна Новини Політика кабмін Аваков розповів, коли піде у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков розповів, коли піде у відставку

За словами глави МВС, гучна справа вбивства Гандзюк приводом для відставки не є

29 жовтня 2019, 12:47 comments3016
Поділіться публікацією:
Аваков розповів, коли піде у відставку

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що покине свою посаду тільки у випадку, якщо усвідомлює, що не здатний приносити на ній користі державі та суспільству. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на слова самого Авакова на форумі в Маріуполі.

Так, на питання журналістів, чи не вважає міністр, що нерозкрита справа по вбивству херсонської активістки Катерини Гандзюк є слушним приводом, щоб скласти обов'язки, Аваков відповів негативно.

"Я розділяю заклики пасіонарної частини від реального стану. Я не цукровий, не растаю. З-за цієї справи не піду (у відставку — прим. ред.)", — зазначив він.

Крім того, за словами Авакова, найближчим часом СБУ винесе процесуальні рішення щодо вбивства херсонської активістки.

"Я розділю цю ситуацію на дві частини: є виконання цього злочину — напад, яке переросло у вбивство, і замовник. Першу частину поліція розслідувала: бурхливо, з пошуками різних варіантів, але протягом досить короткого часу встановили виконавця. Всі ці виконавці були відправлені під варту , здається їх було шість. Частина з них, яка дала показання, знаходиться під іншими санкціями, але виник відразу питання номер два: а хто замовник?", — резюмував очільник МВС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Генпрокуратура провела повну заміну складу прокурорів щодо розслідування вбивства Гандзюк, що поклало початок новому розгляду справи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!