Головна Новини Політика кабмін Зеленський хоче створити в Україні військову поліцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський хоче створити в Україні військову поліцію

До кінця року у вигляді структурного підрозділу Міністерства оборони буде створена військова поліція

5 листопада 2019, 19:55 comments2727
Поділіться публікацією:
Зеленський хоче створити в Україні військову поліцію

Президент України Володимир Зеленський має намір створити в Україні військову поліцію. Про це повідомляє видання "УНІАН".

Глава держави хоче до кінця 2019 року суттєво удосконалити та зміцнити галузь оборони. Відповідальність за виконання нових наказів була покладена на Міністерство оборони України. Керівник відомства Андрій Загороднюк повинен до 31 грудня не тільки створити нову систему керівництва, але і перевести управління силами оборони на стандарти НАТО.

Як тільки ряд перерахованих вище завдань буде виконаний, в вигляді структурного підрозділу Міністерства оборони буде створена військова поліція.

Одночасно з цим, йдеться у повідомленні, до кінця року Міністерство у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій має запустити в роботу проект "Е-ветеран".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Закарпаття призначений новий начальник поліції. Головним поліцейським області став полковник поліції Олександр Канцидайло. Його представив громадськості і особистому складу начальник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!