Головна Новини Політика кабмін Кримінальне провадження проти Уляни Супрун закрили
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримінальне провадження проти Уляни Супрун закрили

У лютому 2019 року Ігор Мосейчук (РПОЛ) подав у суд на голову МОЗ Уляну Супрун, мовляв, вона не може займати посаду, так як є громадянкою Сполучених Штатів

18 листопада 2019, 18:51 comments1893
Поділіться публікацією:
Кримінальне провадження проти Уляни Супрун закрили

Сьогодні, 18 листопада Окружний адміністративний суд Києва закрив кримінальне провадження проти екс-міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Про це колишня чиновниця повідомила у себе на сторінці в Twitter.

"Тихо і без істерик позивача перед телекамерами", — пише Супрун, коментуючи закриття кримінального провадження.

Варто зазначити, що позивачем у даній справі виступав представник "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Мосійчук. У лютому 2019 року він подав до суду на главу МОЗ, мовляв, вона не може займати посаду, так як є громадянкою Сполучених Штатів. Спочатку суд заборонив Супрун виконувати свої обов'язки, але згодом скасував це рішення.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Солом'янський суд Києва прийняв рішення відмовити у задоволенні позову колишній в. о. міністра Уляни Супрун стосовно депутата фракції "Слуга народу" Олександра Дубинського. На думку екс-глави МОЗ, суддя Козленко побоялася задовольнити позов і втратила інтерес до справи, після того, як Дубинський став депутатом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://twitter.com/usuprun
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!