Головна Новини Політика кабмін Гончарук про державні реформи: "Швидкість достатня, але я хотів би більше"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук про державні реформи: "Швидкість достатня, але я хотів би більше"

Прем'єр-міністр переконаний, що в нинішніх умовах уряд і парламент можуть працювати швидше, але банально не вистачає ресурсів

6 грудня 2019, 18:43 comments1629
Поділіться публікацією:
Гончарук про державні реформи: "Швидкість достатня, але я хотів би більше"

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук стверджує, що на сьогодні команда уряду працює ефективно і злагоджено, проте визнає, що не все так гладко, як хотілося б. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

Так, глава уряду переконаний, що Офіс президента відпрацьовує більшість питань оперативно, але в деяких випадках, швидкість можна було б і додати.

"Наприклад, я хотів би швидше перенабрати всіх керівників центральних органів виконавчої влади. Я хотів би швидше запустити нову митницю. Я щиро вважаю, що ми могли б зробити це на пару тижнів швидше", — підкреслив Гончарук.

При цьому прем'єр зазначив, що уряд працює в так званому "турборежимі".

"Подивіться на кількість поданих у Раду законопроектів, на кількість проведених через уряд постанов. Це в умовах тотальної кадрової перезавантаження. Це в умовах, коли деяким міністрам об'єктивно потрібно місяць-півтора, щоб сформувати оточення", — заявив він.

Олексій Гончарук визнає, що швидкість впровадження реформ обмежена обмеженою кількістю людських ресурсів.

"Я часто приїжджаю на роботу о 7-й, іноді навіть раніше, а їду звідси часто після півночі. Я хотів би мати більше годин у добі і багато хто з моїх міністрів хотіли б. У мене є деякі міністри, які ночують на роботі. Це ненормально, це нелюдські умови. Тому, на мою думку, достатня швидкість, але я хотів би більше", — резюмував глава уряду.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук та голова МВС Арсен Аваков розробили проект універсальної служби порятунку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!