Головна Новини Політика кабмін Стали відомі розміри зарплат Милованова та його заступників
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі розміри зарплат Милованова та його заступників

Зарплати заступників міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова вище, ніж у їхнього керівника

3 січня 2020, 11:02 comments2917
Поділіться публікацією:
Стали відомі розміри зарплат Милованова та його заступників

Заступники міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова отримують зарплату більше, ніж їхній начальник. Про це повідомило Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України у відповідь на запит "НВ".

Так, у листопаді минулого року зарплата Мілованова після сплати податків склала 64,3 тис грн, враховуючи премії в розмірі 381,7% від посадового окладу. У вересні міністру нарахували премію в розмірі 345%, в жовтні — 587,5%, а в грудні — 373,75% від окладу. Отже, заробітна плата міністра у вересні-листопаді склала 91,1 тис. грн.

Згідно з даними щодо зарплат заступників Милованова в листопаді, всі вони отримали більші суми, аніж міністр. Так, перший заступник міністра Павло Кухта мав зарплату сумою 125,8 тис грн, а заступники Тарас Висоцький, Світлана Панаіотіді, Дмитро Романович – 136, 121, 139 тис грн відповідно. Ще одна "права рука", торговий представник України Тарас Качка отримав 157,3 тис. грн. А заступники Сергій Ніколайчук, Юлія Свириденко, Інна Мєтєлєва трохи менше останнього: 115, 121, 131 тис грн відповідно.

Нагадаємо, у Богдана та його заступників зросли зарплати, а деякі — перевищують суму Зеленського.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про необхідні розміри зарплат для нардепів — від 70 до 100 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!