Головна Новини Політика кабмін «Секс у ССРС був у кожному кутку»: Милованов нестандартно порівняв відносини роботодавця і працівника
commentss НОВИНИ Всі новини

«Секс у ССРС був у кожному кутку»: Милованов нестандартно порівняв відносини роботодавця і працівника

Гучне порівняння з вуст Міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофія Милованова вже шириться мережою

14 січня 2020, 17:03 comments8099
Поділіться публікацією:
«Секс у ССРС був у кожному кутку»: Милованов нестандартно порівняв відносини роботодавця і працівника

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов під час брифінгу, присвяченого законопроекту про працю, навів нестандартне порівняння відносин працівника і роботодавця. Фрагмент відеозапису брифінгу з’явився в ефірі телеканалу "НАШ".

"Головна ідея така: світ змінюється, економіка змінюється, може змінитися що завгодно і швидко. Роботодавець що може зробити з працівником? Звільнитися чи звільнити, розірвати угоду. Це як у житті. Якщо взяти і заборонити секс, перепрошую за такий приклад, поза шлюбом. Звичайно, це було б дуже добре – багато людей вважають, що так є, — сказав Милованов. – От як було в Радянському Союзі – "сексу у нас не було". Але секс був у кожному кутку. То так і є тут".

За словами Милованова, законопроект має допомогти створити рівні правила гри на ринку праці й для роботодавця, й для працівника. Зокрема, при звільненні працівник гарантовано має отримувати компенсацію, якщо залишання посади відбувається за законом. У противному випадку – роботодавець платитиме ще й штраф. Тож, за словами міністра, законопроект посилює захист суб'єктів трудових відносин.

   

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Милованов розповів про деталі нового закону про працю і заявив, що "профспілки на службі опозиції".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!