Головна Новини Політика кабмін В Uber більше: у Кабміні розповіли про звільнення заступників міністрів через низькі зарплати
commentss НОВИНИ Всі новини

В Uber більше: у Кабміні розповіли про звільнення заступників міністрів через низькі зарплати

За словами Мілованова, колишні чиновники незадоволені зарплатою 18 тис. грн

14 січня 2020, 19:23 comments1991
Поділіться публікацією:
В Uber більше: у Кабміні розповіли про звільнення заступників міністрів через низькі зарплати

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що заступники міністрів низки міністерств звільняються з-за низьких зарплат. Про це він сказав під час прес-конференції, присвяченій законопроекту "Про працю", повідомляють "Коментарі".

"Певні заступники міністрів, хороші, яких я знаю, яких взяли з ринків, не в моєму міністерстві, а в інших міністерствах, вже йдуть у відставку. Все тому, що у них зарплата 18 тисяч гривень", — сказав міністр, не назвавши при цьому конкретних прізвищ.

За його словами, в сервісі таксі Über водії заробляють більше. І тому зарплата кваліфікованих фахівців повинна бути більше.

"Якщо ми хочемо, щоб у нас кваліфікація була відповідна, нам потрібно платити відповідні зарплати", — сказав він.

Раніше колишній віцепрем'єр, міністр соціальної політики Павло Розенко повідомив про те, що з 1 січня 2020 року депутатам Верховної Ради і працівникам міністерств збільшили зарплату від 2 до 5 разів і тепер вона складе більше 100 тис. грн.

Як повідомляв сайт "Коментарі", голова Комітету виборців України Олексій Кошель повідомив про те, що зарплата народного обранця зараз становить 65 тис. грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!