Головна Новини Політика кабмін Арахамія розповів про підготовку "слуг народу" до місцевих виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розповів про підготовку "слуг народу" до місцевих виборів

Давид Арахамія обіцяє справжнє "перезавантаження" влади

23 січня 2020, 12:25 comments1569
Поділіться публікацією:
Арахамія розповів про підготовку "слуг народу" до місцевих виборів

Глава фракції монобільшості в парламенті "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що в ході підготовки до осінніх виборів на місцях, буде проведено "повне перезавантаження" влади в регіонах. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Так, за словами Арахамии, зараз обговорюється стратегія побудови регіональних штабів, так як всередині партії достатньо осіб, зацікавлених у власній вигоді, а це повністю суперечить принципам "Слуги народу".

"Є наша партія, є місцеві еліти, які мають свої плани, і нам це все треба з'єднати. Або навпаки не поєднувати. Нам треба вирішити, яким чином ми будемо рухатися", — підкреслив нардеп.

Крім того, глава президентської фракції зазначив, що українці в різних областях висловлюють стурбованість і пряме незадоволення роботою тих самих "нових осіб".

"Ми зараз бачимо багато негативу в регіонах, де люди говорять: "Ми приходимо до ваших офісів, а у вас — повна невизначеність". І це дійсно так, але до кінця лютого ми будемо мати чітку стратегію з відповідальними особами, будуть розгортати цю партійну систему по Україні", — обнадіює Давид Арахамія.

Проте, якою саме буде гасло на прийдешніх виборах, представник фракції сказати не може, але розуміє, що з президентської та парламентської кампанії"Зробимо разом" вже морально застарів.

"Не знаю, який слоган буде медійний, але суть його, що, якщо люди чекають радикальних змін на місцях, треба перезавантажувати влада", — підкреслив політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Давид Арахамія виклав версію всієї фракції "Слуга народу" щодо можливої відставки прем'єр-міністра Олексія Гончарука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!