Головна Новини Політика кабмін Зарплата Авакова: у грудні отримав у 5 разів більше окладу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарплата Авакова: у грудні отримав у 5 разів більше окладу

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков «під ялинку» отримав премію таку ж, як сума окладу з кількома надбавками

30 січня 2020, 09:57 comments3724
Поділіться публікацією:
Зарплата Авакова: у грудні отримав у 5 разів більше окладу

У грудні минулого року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков отримав зарплату сумою 76 тис грн. Про це повідомив "Кореспондент".

Так, за даними Міністерства внутрішніх справ України, у грудні 2019 року Аваков отримав зарплату в розмірі 39 328 грн, а також щомісячну премію – 37 тис грн. При цьому розмір посадового окладу дорівнює 13 тис грн. Передбачено ряд надбавок: за вислугу років – 4,8 тис грн, інтенсивність праці – 13, за роботу з документами, що надають держтаємницю – 2,7, за виконання функцій держексперта з питань таємниці – 2,7. Також виплачена середня заробітна плата в період відпустки – 2,3 тис грн. і середня зарплата в період відрядження 8 тис грн. Вказана ще індексація – близько 700 грн.

Суми зарплат заступників Авакова в грудні склали трохи більше або менше, ніж у глави міністерства. Так, перший заступник міністра Сергій Яровий отримав 84 тис грн, заступник Тетяна Ковальчук – 76 тис грн, Катерина Павличенко – 73 тис грн, Сергій Гончаров – 77 тис грн, Антон Геращенко – 59 тис грн, Олександр Гогілашвілі – 74 тис грн, держсекретар Олексій Тахтай – 87 тис гривень.

Раніше "Коментарі" писали, що зарплати в РНБО склали у грудні по 70-100 тис грн. При цьому, у секретаря РНБО Данілова оклад становить 18 тис грн, але з надбавками та преміями нараховано 98 тис грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!