Головна Новини Політика кабмін Міністр Дубілет пообіцяв скасувати непотрібні звіти чиновників
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр Дубілет пообіцяв скасувати непотрібні звіти чиновників

Більшість звітів держслужбовців виявилися не потрібні

26 лютого 2020, 10:30 comments1749
Поділіться публікацією:
Міністр Дубілет пообіцяв скасувати непотрібні звіти чиновників

Більшість звітів, які готують службовці КМДА і обладміністрацій не потрібні. До такого висновку прийшов міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Чиновник написав, що до такого висновку він прийшов після аналізу квартальних і місячних звітів. Всього виявилося 4185 документів, які тисячі держслужбовців готують регулярно.

"Почали розбиратися з кожним звітом окремо. Досліджували, хто користується або хоча б відкриває ці звіти. Виявилося, що майже 3000 (70%) цих звітів не потрібні. Вони займають купу часу у тих, хто їх готує, але майже завжди просто накопичуються на запорошених шафах без всякого сенсу", — зазначив Дубілет.

У зв'язку з непотрібністю більшості звітної документації, Дмитро Дубілет заявив, що влада скасує цю "безглузду" роботу. Міністр пообіцяв позбутися від подібної бюрократії максимум за 2-3 тижні.


Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Дмитро Дубілет пообіцяв щомісяця публікувати інформацію про зарплати міністрів і топ-чиновників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!