Головна Новини Політика кабмін Хто замінить Гончарука: ЗМІ назвали головних претендентів
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто замінить Гончарука: ЗМІ назвали головних претендентів

У ЗМІ розповіли, хто може вже через 2 тижні замінити прем'єр-міністра Олексія Гончарука

26 лютого 2020, 10:41 comments3411
Поділіться публікацією:
Хто замінить Гончарука: ЗМІ назвали головних претендентів

У соцмережах та медіа не вщухають розмови про нібито близьку відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Посилаючись на власні джерела, ряд видань назвали ймовірних претендентів на пост глави Кабміну.

Так, "Українська правда" пише, що оновлення Кабміну здійснять вже через пару тижнів. Поки український президент роздумує, хто може замінити нинішнього главу. Про звільнення Гончарука глава країни нібито задумався через неефективність роботи міністрів і недавнє соцопитування, яке показало зниження рейтингу довіри до Гончарука та його команди.

Одним з основних кандидатів називають бізнесмена і колишнього політика Сергія Тігіпка, який очолював у 2002-2004 роках Нацбанк, а у 2010-2012 — був віце-прем'єром з питань соціальної політики в уряді Миколи Азарова. Про те, що питання з Тігіпком нібито вирішене на 99% пише "Лівий берег". Їхні джерела повідомляють, що Гончарук покине пост за власним бажанням, а з Тігіпком ведуться переговори.

Другим кандидатом на місце Гончарука в ЗМІ названий Валерій Хорошковський, колишній український політик, медіа-магнат і олігарх, який також працював за часи прем'єрства Азарова.

Нагадаємо, днями прем'єр-міністр України Олексій Гончарук представив у парламенті звіт уряду. Зокрема заявив, що Кабмін має "генеральний план країни" (у тому числі в частині систем освіти і охорони здоров'я) та повідомив про результати аудиту держави. Експерти на прохання порталу "Коментарі" оцінили озвучені дані й плани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!