Головна Новини Політика кабмін Гончарук прокоментував чутки про свою відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук прокоментував чутки про свою відставку

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук відзначив, що будуть консультації з приводу його відставки з президентом і Радою

2 березня 2020, 11:45 comments2289
Поділіться публікацією:
Гончарук прокоментував чутки про свою відставку

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук, навколо якого не вщухають чутки про швидку відставку, запевнив, що він заяв про відставку поки що не писав. Про це стало відомо в ході сьогоднішнього брифінгу прем'єр-міністра.

"Я ніяких заяв на цей момент не писав. Теж багато знаю і чув. Очевидно, у нас будуть з цього приводу консультації і з президентом, і з парламентом", — сказав Гончарук.

Чи можуть розмови про відставку прем'єра бути пов'язані з Коломойським, Гончарук коментувати не став.

"Не хотів би коментувати чутки якихось окремих людей", — зазначив Гончарук.

Також зазначив, що уряд боровся системно з корупцією і продовжує це робити, але з повагою ставиться до великого бізнесу. Щодо перестановок у Кабміні, зокрема, відставок деяких міністрів, прем'єр теж коментувати не став. Наголосив, що варто чекати оголошення офіційно прийнятих рішень.

Нагадаємо, експерти розповіли виданню "Коментарі", які шанси, що в перший тиждень березня буде переформатовано уряд і налагодять роботу парламенту, а також – хто і чому може піти (прийти), та на які поступки опонентам може піти чинна влада.

Відомо, що на 4 березня президент України Володимир Зеленський скликає позачергове засідання Верховної Ради. Крім внесення змін у закон про державні закупівлі, а також прийняття законів про оборону (що зробити поки неможливо внаслідок затяжного розгляду земельного закону і періодичного блокування трибуни) і звіту правоохоронних органів ("весна прийшла — посадок немає") є ймовірність розгляду кадрових рішень, пов'язаних з Кабміном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: кабмин, отставка, гончарук
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!