Головна Новини Політика кабмін Кулеба прокоментував можливість призначення в МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба прокоментував можливість призначення в МЗС

Віце-прем'єр Дмитро Кулеба прямо не підтверджує чутки про своє призначення в МЗС. Але й не заперечує.

3 березня 2020, 12:10 comments1798
Поділіться публікацією:
Кулеба прокоментував можливість призначення в МЗС

Віце-прем'єр-міністр Дмитро Кулеба прокоментував чутки про перестановки в уряді. Він не заперечує, що говорив з Президентом Володимиром Зеленським про можливе призначення на посаду глави МЗС.

І хоча Кулеба і порушив мовчання перед майбутнім позачерговим засіданням парламенту, журналістам, при цьому, не зізнався, чи були у нього просто консультації з президентом, або ж питання з призначенням вже вирішене.

"Завтра все побачите. Поки коментувати нічого. Тривають консультації. Призначення або непризначення будемо коментувати, грунтуючись на ті чи інші рішення. До цього часу не потрібно спекулювати", — сказав Кулеба.

При цьому зізнався — він не проти поєднувати обов'язки віце-прем'єра з євроінтеграції та міністра закордонних справ. Буде радий, якщо це буде робити хтось інший. Але готовий взяти все на себе, якщо знадобиться.

"Я не боюся брати додаткові обов'язки. Але рішення в руках парламенту і Президента", — підсумував міністр.

На позачергове засідання парламенту народні депутати зберуться в середу, 4 березня. Його ініціював Президент Володимир Зеленський. Одне з питань на порядку денному — кадрові питання в Кабміні. Але поки що точно невідомо, чи хочуть відправити у відставку весь уряд, або окремих міністрів.

Раніше "Коментарі" розповіли про те, як ймовірну відставку прем'єра Олексія Гончарука прокоментував глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!