Головна Новини Політика кабмін З карантину у відставку: долю Скалецької вирішать у парламенті
commentss НОВИНИ Всі новини

З карантину у відставку: долю Скалецької вирішать у парламенті

Добровільний карантин у Нових Санжарах може стати завершальною крапкою в кар'єрі міністра Скалецької. Чи збереже вона місце в уряді стане відомо вже сьогодні.

4 березня 2020, 08:47 comments2203
Поділіться публікацією:
З карантину у відставку: долю Скалецької вирішать у парламенті

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька — серед кандидатів на виліт з українського уряду. Її кандидатуру не змогли відстояти, повідомляє УНН, посилаючись на власні джерела, близькі до Офісу Президента.

Поки міністр Зоряна Скалецька добровільно відбуває в Нових Санджарах карантин разом з українцями, евакуйованими з китайського Уханя, міністерське крісло під нею, схоже, неабияк розхиталось. Джерела, близькі до Президента, розповіли, що у складі нового уряду керівництво країни її не бачить. Таким чином, з обсервації Скалецька може вийти вже без міністерського портфеля.

Проте, хто може її замінити, поки що невідомо. Остаточного кандидата на посаду керівника Міністерства охорони здоров'я все ще немає, пише УНН. Серед ймовірних претендентів називають депутата Валерія Зуба, керівника Центру дитячої кардіохірургії Іллю Ємця, а також Максима Степанова, колишнього очільника Одеської обласної адміністрації.

Слід зазначити, що в МОЗ насувається масштабна реформа вторинної та госпітальної медичної допомоги. Вона повинна стартувати вже у квітні. І хто б не прийшов замість Скалецької, йому доведеться зіткнуться з серйозними викликами. Адже вже зараз майбутню реформу критикують безліч людей, в тому числі, і медичні працівники.

Чи відбудеться перезавантаження уряду українці дізнаються вже сьогодні. Про те, що президент збирає позачергове засідання Верховної Ради "Коментарі" писали раніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!