Головна Новини Політика кабмін Гончарук написав заяву про відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук написав заяву про відставку

Заяву прем'єр-міністра Олексія Гончарука опублікував у своєму Telegram нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Качура

4 березня 2020, 09:40 comments2109
Поділіться публікацією:
Гончарук написав заяву про відставку

У Мережі з'явилася заява прем'єра Олексія Гончарука про звільнення. Її в своєму Telegram-каналі виставив нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Качура.

Народний депутат заявив, що цю заяву вони разом з колегами розглянуть на комітеті організації державної влади. Незабаром стане відомо, чи проголосують слуги народу за відставку прем'єра.
picture


Як раніше повідомляли "Коментарі", чутки навколо відставки прем'єра ходять вже кілька днів, хоча сам Гончарук неодноразово заявляв, що не йде і заяву на писав.

Сьогодні відбудеться позачергове засідання Верховної Ради на вимогу президента України Володимира Зеленського. Незважаючи на те, що анонсували його ще в п'ятницю, точні причини екстреного скликання нардепів всі ще невідомі. Тоді ж, 28 лютого, почали поширюватися чутки і здогади, чому Зеленський вирішив провести позачергове засідання. Першою темою, яку розтиражували ЗМІ, стало можливе звільнення Олексія Гончарука та інших міністрів та інші кадрові ротації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!