Головна Новини Політика кабмін "В кроці від затвердження": у Мережу злили "шпаргалку" для нардепів про перезавантаження Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

"В кроці від затвердження": у Мережу злили "шпаргалку" для нардепів про перезавантаження Кабміну

У ЗМІ потрапила "шпаргалка" по перезавантаженню Кабміну, що нібито призначена для нардепів фракції "Слуга народу", з підказками, як правильно аргументувати вибір того чи іншого кандидата

4 березня 2020, 11:25 comments2169
Поділіться публікацією:
"В кроці від затвердження": у Мережу злили "шпаргалку" для нардепів про перезавантаження Кабміну

До рук журналістів напередодні сесії парламенту, яку скликав президент Володимир Зеленський, потрапила "шпаргалка" по перезавантаженню Кабміну, що нібито призначена для нардепів фракції "Слуга народу". Про це пише ZN.UA.

В документі "Новий уряд: в кроці від затвердження" мова йде про те, як правильно аргументувати вибір того чи іншого кандидата. Також, завдяки можливій "шпаргалці" "слуги народу" мають підказку, як варто оцінювати політику нового Кабміну.

Наприклад, у документі викладено факт, що Денис Шмигаль не є "людиною Ахметова", незважаючи на те, що працював керівником одного з невеликих підприємств групи олігарха.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Мережі сьогодні з'явилася заява прем'єра Олексія Гончарука про звільнення. Її в свій Telegram-канал виставив нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Качура. Народний депутат заявив, що цю заяву вони разом з колегами розглянуть на комітеті організації державної влади. Незабаром стане відомо, чи проголосують слуги народу за відставку прем'єра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!