Головна Новини Політика кабмін Нардеп Качура: потенційний прем'єр вже збирає команду
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Качура: потенційний прем'єр вже збирає команду

Потенційний прем'єр не став чекати офіційного призначення і вже проводить співбесіди з ймовірними кандидатами в уряд.

4 березня 2020, 12:06 comments1952
Поділіться публікацією:
Нардеп Качура: потенційний прем'єр вже збирає команду

Потенційний прем'єр-міністр не став чекати офіційного призначення в Кабмін і збирає команду в уряд. Про це розповів журналістам у кулуарах парламенту депутат з "Слуги народу" Олександр Качура.

Судячи зі слів нардепа, доля крісла прем'єра вже остаточно вирішена. Сумнівів в тому, хто очолить новий уряд у монобільшості не залишилося, оскільки потенційний прем'єр-міністр вже почав формувати нову команду. А його, навіть, ще не призначили. Більше того, до цих пір офіційно ніхто не називав прізвища головного кандидата. Найчастіше політики і журналісти згадують віце-прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Проте, чи так це, швидше за все, стане відомо лише під час позачергового засідання парламенту. Воно, нагадаємо, має розпочатися о 16:00.

Разом з тим, народний депутат Качура стверджує, що потенційний глава уряду вже проводить співбесіди з кандидатами в Кабмін.

"Вважаю, що прем'єр-міністр визначиться. Ще вчора по кільком міністерствам, наприклад, міністерству енергетики, не було конкретних кандидатів. Кандидат у прем'єри спілкувався, проводив співбесіди. Він підбирає собі сильну команду, найкращих фахівців", — сказав Качура.

Раніше заяву про відставку подав прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Якщо його підтримають депутати, слідом за прем'єром, за законом, повинна буде скласти повноваження і вся його команда. Чи отримає хтось з них місце в новому уряді, поки теж залишається інтригою. Серед інших, міністерський портфель знову пророкують міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Про те, що Гончарук написала заяву про відставку "Коментарі" повідомляли раніше.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!