Головна Новини Політика кабмін Один на два крісла: в Україні з'явиться новий глава МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Один на два крісла: в Україні з'явиться новий глава МЗС

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів, що віце-прем'єр-міністр Дмитро Кулеба буде виконувати обов'язки ще й міністра закордонних справ України

4 березня 2020, 12:30 comments1691
Поділіться публікацією:
Один на два крісла: в Україні з'явиться новий глава МЗС

Незважаючи на те, що офіційного призначення главою МЗС Дмитра Кулеби ще не було, це кадрове рішення підтвердив у кулуарах парламенту перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

За словами народного депутата, Дмитра Кулебу не будуть знімати з його поточної посади — віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Але разом з тим він буде виконувати ще і обов'язки міністра закордонних справ, змінивши Вадима Пристайка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що віце-прем'єр-міністр Дмитро Кулеба прокоментував чутки про перестановки в уряді. Він не заперечує, що говорив з президентом Володимиром Зеленським про можливе призначення на посаду глави МЗС. І хоча Кулеба порушив мовчання перед майбутнім позачерговим засіданням парламенту, журналістам при цьому не зізнався, чи були у нього просто консультації з президентом, або ж питання з призначенням вже вирішене.

Кулеба сказав, що не проти поєднувати обов'язки віце-прем'єра з євроінтеграції та міністра закордонних справ. Він буде радий, якщо це буде робити хтось інший, але готовий взяти все на себе, якщо знадобиться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!