Головна Новини Політика кабмін Милованов відмовився від нової посади, а Бородянський поставив ультиматум – екснардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Милованов відмовився від нової посади, а Бородянський поставив ультиматум – екснардеп

З'явилася інформація, що кілька кандидатів у міністри відмовилися від посад в Кабміні

4 березня 2020, 14:31 comments2367
Поділіться публікацією:
Милованов відмовився від нової посади, а Бородянський поставив ультиматум – екснардеп

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський висунув ультиматум і пригрозив відставкою, якщо його міністерство розділять. А нинішній глава Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов не захотів перейти в керівництво до іншого сектора. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook позафракційний депутат Верховної Ради України VIII скликання Борислав Береза.

"Бородянський поставив ультиматум, що піде у відставку в разі поділу його міністерства і створення окремого мінспорту. Нинішній міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Милованов відмовився очолити МінАПК, а Роман Жуковський відмовився очолювати міністерство економіки в новому Кабмін", — пише Береза, посилаючись на свої джерела в партії "Слуга народу".

За словами екснардепа, депутати монобільшості не в захваті від того, що "доведеться голосувати за нового міністра оборони з російським душком".

"Х*р зрозумієш, за кого голосуємо, але вимагають підтримати весь список. Вже незрозуміло, хто буде в Кабміні, а кого не буде. І кого напхають у список до цих пір не зрозуміло. Ми, як статисти, повинні просто натиснути кнопку. Наша думка в ОП нікого не цікавить. А відповідальність нести нам. І на окрузі мене будуть фі**чить, а не Єрмака", — нібито розповів один із "слуг народу" Березі.

Раніше "Коментарі" писали, що спровокувало відставку Гончарука та зміну міністрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!