Головна Новини Політика кабмін США і Німеччина хочуть попрацювати зі Шмигалем
commentss НОВИНИ Всі новини

США і Німеччина хочуть попрацювати зі Шмигалем

Німеччина і США привітали призначення в прем'єри Дениса Шмигаля. Але і про Гончаруке теж не забули.

5 березня 2020, 15:03 comments1951
Поділіться публікацією:
США і Німеччина хочуть попрацювати зі Шмигалем

США і Німеччина приєдналися до країн, які вже привітали призначення Дениса Шмигаля на посаду прем'єра. Посольство кожної з країн опублікувало відповідне повідомлення на своїх сторінках в Twitter.

Американці, як і німці, сподіваються, що незабаром їм вдасться плідно попрацювати з урядом новоспеченого прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

"Вітаємо прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з призначенням. Сподіваємося на тісну співпрацю з ним, а також його колегами по Кабінету міністрів", — зазначили в американському посольстві.

У той же час, і американські і німецькі дипломати не забули згадати у своїх твітах тепер вже колишнього главу уряду — Олексія Гончарука. Кожна з країн подякували йому за ефективну співпрацю.

"Дякуємо Олексієві Гончаруку і його команді за плідну роботу щодо впровадження реформ в Україні", — написали німці. Також не забувши відзначити у твіті самого Гончарука.

Нагадаємо, вчора вранці Олексій Гончарук подав заяву про відставку. І вже ввечері Верховна Рада її схвалила і звільнила Гончарука з посади прем'єра. За законом, разом з ним піти у відставку повинні були всі члени Кабінету Міністрів.

Портфель прем'єр-міністра депутати одразу ж передали Денису Шмигалю, який в уряді Гончарука був віце-прем'єр-міністром. Призначити вдалося і майже всіх міністрів. Хоча деякі міністерські крісла все ще вакантні.

Раніше "Коментарі" розповіли про те, що є в декларації нового прем'єр-міністра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Twitter
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!