Головна Новини Політика кабмін Хто замінить Новосад: «слуги» пропонують на місце міністра освіти одну із своїх
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто замінить Новосад: «слуги» пропонують на місце міністра освіти одну із своїх

Представники партії «Слуга народу» збирають підписи, щоби посаду міністра освіти зайняла колега

5 березня 2020, 17:22 comments3264
Поділіться публікацією:
Хто замінить Новосад: «слуги» пропонують на місце міністра освіти одну із своїх

Міністром освіти України замість звільненої Ганни Новосад може стати народний депутат від "Слуги народу" Юлія Гришина, членкиня Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради. Цю інформацію у своєму Telegram-каналі повідомив нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура.

k0QjcU9PzuixZOx7GI9EhAuBH.jpg

Так, нардепи монобільшості ініціювали призначення своєї колеги та наразі триває збір підписів на підтримку Гришиної. Зазначимо, що з 2014 року Гришина працює професоркою кафедри трудового права та права соціального забезпечення Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Була суддею Третейського суду саморегулівної організації "Професійна асоціація реєстраторів і депозитаріїв", балотувалася на посаду судді Касаційного цивільного суду у складі Верховного суду.

Нагадаємо, вчора уряд Олексія Гончарука пішов у відставку, і був сформований новий склад Кабінету міністрів. В оновленому складі залишилися шість представників колишнього: Денис Малюська залишився на посаді глави Міністерства юстиції, Владислав Криклій продовжить керувати Міністерством інфраструктури, Арсен Аваков не покинув насиджене місце глави Міністерства внутрішніх справ (МВС), а Михайло Федоров зберіг посаду віце-прем'єра з питань цифрової трансформації. Залишилися в Кабміні Дмитро Кулеба та Вадим Пристайко, правда, поміняли портфелі: Кулеба тепер очолює МЗС, а Пристайко став віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

"Коментарі" розбиралися, хто в новому уряді буде боротися з коронавірусом, підштовхувати економіку до зростання і покращувати наш добробут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!