Головна Новини Політика кабмін Експерти розповіли, чого варто чекати від Дениса Шмигаля на посаді прем'єр-міністра
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли, чого варто чекати від Дениса Шмигаля на посаді прем'єр-міністра

Великих перемог експерти не чекають від Дениса Шмигаля на посаді прем'єра

5 березня 2020, 17:32 comments1978
Поділіться публікацією:
Експерти розповіли, чого варто чекати від Дениса Шмигаля на посаді прем'єр-міністра

4 березня уряд Олексія Гончарука пішов у відставку, і був сформований новий склад Кабінету міністрів. Прем'єр-міністром України став Денис Шмигаль.

Роботу в держустановах Шмигаль почав в 2009 році і близько 10 років обіймав різні посади у Львівській обласній держадміністрації. У січні 2018-го він зайняв пост директора Бурштинської ТЕС, а 1 серпня 2019-го він був призначений головою Івано-Франківської ОДА, а 4 лютого 2020-го – віце-прем'єром.

Економіст Владислав Банков зазначає, що у Дениса Шмигаля є досвід роботи і в бізнесі, і в політиці, що дозволяє йому досить реалістично оцінювати різні ризики. У той же час економіст Андрій Мартинюк відзначає, що новий прем'єр занадто часто змінював місця роботи, ніде не затримуючись довго. Крім того, експерт піддає сумнівам знання у сфері економіки нового глави уряду. Аргументує це тим, що ні у Львівській, ні в Івано-Франківській областях економічного дива так і не сталося.

Також експерти відзначають, що виступ Дениса Шмигаля у ВР показав, що у нього немає ні програми, ні навіть простенького плану, як саме він буде рятувати українську економіку.

Раніше "Коментарі" розбиралися, хто в новому уряді буде боротися з коронавірусом, підштовхнути економіку до зростання і покращувати наш добробут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!