Головна Новини Політика кабмін Кулеба назвав пріоритетне завдання на посту глави МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба назвав пріоритетне завдання на посту глави МЗС

Перші обіцянки нового глави Міністерства закордонних справ. Кулеба хоче реанімувати кримське питання.

6 березня 2020, 14:34 comments1529
Поділіться публікацією:
Кулеба назвав пріоритетне завдання на посту глави МЗС

Деокупацію Криму Дмитро Кулеба назвав пріоритетним завданням на посаді голови Міністерства закордонних справ. Про це написав сьогодні на своїй сторінці в Twitter.

Портфель глави МЗС Дмитро Кулеба отримав два дні тому. До цього він вже попрацював у Кабміні. В уряді Олексія Гончарука обіймав посаду віце-прем'єра та відповідав за питання євроінтеграції. Помінявши одне міністерське крісло на інше, топ-чиновник, трохи змінив і пріоритети своєї діяльності. Тепер, як глава Міністерства закордонних справ, він хоче зосередитися на питаннях деокупації кримського півострова.

"Стратегія повернення Криму — для мене, як міністра закордонних справ, в пріоритеті. Крим — це Україна. Був, є і буде. Крим не продається ", — написав Кулеба в Twitter.

При цьому, що саме збирається робити для повернення українського півострова, Дмитро Кулеба не уточнив. Раніше в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що сценарії можуть бути різними. Однак, кінцева мета завжди одна і та ж — відновити територіальну цілісність України і прогнати геть окупантів.

Також новий глава Міністерства закордонних справ вважає, що одним з інструментом деокупації українського півострова може стати подача води в Крим.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль висловився з приводу можливості подачі води в Крим.

Фото: Twitter/Dmytro Kuleba



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!