Головна Новини Політика кабмін Говорити за прем'єр-міністра Шмигаля стане журналістка видання "Коментарі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Говорити за прем'єр-міністра Шмигаля стане журналістка видання "Коментарі"

Очільник прес-служби Кабінету Міністрів Вікторія Пода зізналася колишнім колегам про успішну кар'єру

11 березня 2020, 21:03 comments3673
Поділіться публікацією:
Говорити за прем'єр-міністра Шмигаля стане журналістка видання "Коментарі"

Журналіст видання "Коментарі" Вікторія Пода призначена новим прем'єр-міністром України Денисом Шмыгалем керівником прес-служби Кабінету міністрів. Про це сама Вікторія повідомила після брифінгу уряду.

Вікторія Пода починала свою кар'єру у виданні "Коментарі", а згодом пішла у декрет.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і команду фахівців, яких він привів в Кабмін.

44-річний Денис Шмигаль народився і виріс у Львові. Наш новий "гуру економіки" має вищу технічну освіту, а свою кар'єру почав у бізнесі: на початку 2000-х він встиг попрацювати в різних компаніях на керівних посадах.

У 2009-му Шмигаль пішов на держслужбу і близько 10 років обіймав різні посади у Львівській обласній держадміністрації. У січні 2018-го Денис Шмигаль зайняв пост директора Бурштинської ТЕС, а при новій владі політична кар'єра Шмигаля отримала "друге дихання": 1 серпня 2019-го він був призначений головою Івано-Франківської ОДА, а 4 лютого 2020-го – віце-прем'єром.

З одного боку, у Дениса Шмигаля є досвід роботи і в бізнесі, і в політиці, що, каже економіст Владислав Банків, дозволяє йому досить реалістично оцінювати різні ризики. З іншого боку, зазначає економіст Андрій Мартинюк, новий прем'єр занадто часто змінював місця роботи, ніде не затримуючись довго. Так і "гуру економіки" з нього слабенький: ні у Львівській, ні в Івано-Франківській областях економічного дива так і не сталося.

Великих перемог експерти не чекають від нього і на посаді прем'єра: виступ Дениса Шмигаля у ВР показало, що у нього немає ні програми, ні навіть простенького плану, як саме він буде рятувати українську економіку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!