Головна Новини Політика кабмін Новий міністр економіки Петрашко виправив декларацію після розслідування журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий міністр економіки Петрашко виправив декларацію після розслідування журналістів

Новопризначений глава міністерства економіки Ігор Петрашко додав майно в свою декларацію

24 березня 2020, 22:58 comments2120
Поділіться публікацією:
Новий міністр економіки Петрашко виправив декларацію після розслідування журналістів

Новий глава міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Ігор Петрашко, який був призначений в уряд прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, виправив свою декларацію і додав до неї майно після розслідування журналістів програми "Схеми: корупція в деталях".

В оновлену декларацію на веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції Ігор Петрашко вніс свій елітний котедж в Київській області на 409 квадратних метрів і 15 соток землі у його дружини Світлани. Серед іншого міністр володіє квартирою в Московській області Росії орієнтовною вартістю близько 200 тисяч доларів, автомобілями Suzuki Vitara S 2016 року, Range Rover Sport 2017 року і Mitsubishi Outlander 2006 року.

Також Ігор Петрашко згадав у декларації половину будинку у Львові, гараж у Львівській області, а також квартиру і паркувальне місце в Києві. Не забув і про наручних годинниках Vacheron Constantin і ювелірних виробах Chopard у дружини.

Разом з дружиною новий міністр тримає на рахунках 825 тисяч доларів і більше 1 млн грн, а також володіє готівкою в розмірі 2,6 млн грн і 990 тисяч доларів.

Як повідомляв портал "Коментарі", Червоний Хрест відправив на Донбас 16 вантажівок з медикаментами, продуктами та засобами гігієни для боротьби з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!