Головна Новини Політика кабмін В уряді планують повністю закрити кордони України
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді планують повністю закрити кордони України

Міністерства отримали завдання розробити плани перекриття кордонів для пасажирських перевезень

25 березня 2020, 15:01 comments2727
Поділіться публікацією:
В уряді планують повністю закрити кордони України

Кабмін доручив профільним міністерствам розробити плани щодо закриття кордонів України для будь-яких пасажирських переміщень. З такою заявою на засіданні Кабміну виступив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Окремо пропонується розробити план щодо закриття кордонів з точки зору будь-яких пасажирських перевезень. В цьому є нагальна необхідність, тому що за останні тижні, ми бачимо, що єдиним джерелом потрапляння коронавіруса в Україну був потік громадян з-за кордону, і цей потік триває. І тому це збільшує кількість заражених цією інфекцією", — підкреслив глава уряду.

Прем'єр також вважає, що будь-пасажирське сполучення з іншими країнами має бути припинено. У зв'язку з цим, МВС, МЗС, Мін'юст та Мінінфраструктури повинні до кінця тижня надати свої пропозиції щодо захисту українців шляхом перекриття пасажирського руху через кордони.

Як повідомляв портал "Коментарі", Кабінет міністрів України під час позачергового засідання одноголосно прийняв рішення про введення режиму надзвичайної ситуації по всій території країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!