Головна Новини Політика кабмін Аваков: "Я один з найбільш досвідчених людей в уряді"
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков: "Я один з найбільш досвідчених людей в уряді"

Глава МВС Арсен Аваков не має наміру йти у президенти, а має намір і далі виконувати свою посаду в уряді на вищому рівні

29 березня 2020, 18:59 comments2488
Поділіться публікацією:
Аваков: "Я один з найбільш досвідчених людей в уряді"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що не має наміру боротися за пост глави держави "посувати" Володимира Зеленського, незважаючи на те, що отримав в суспільстві славу людини з диктаторськими поглядами. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Бабель".

Так, на питання журналіста, чи не дарма бояться Авакова за його диктат і чи не готує він державний переворот, щоб зайняти верховну посаду в країні, глава МВС відповів у властивій йому, досить різкій манері.

"Тим, хто так думає і роздуває цю тему, можу сказати одне — ідіоти! Я буду щасливий займатися тим, що мені подобається, а не обслуговувати товаришів, які чогось бояться, а потім просять "ось зараз врятуйте нас". Давайте радіти, що в країні є компетентні люди. За ці якості я поважаю своїх співробітників", — сказав Арсен Аваков.

Також він визнав за собою значний досвід управління, який йому знадобився посади міністра і зазначив гідності чинного президента Володимира Зеленського.

"Я один з найбільш досвідчених членів уряду, тому можу, хочу і буду висловлюватися на будь-яку тему. А президент у нас виконує свою функцію, і у нас хороший президент. І прем'єр-міністр теж не дурень, а працьовита, адекватна людина. Тому не бійтеся перевороту. Якщо переворот буде, ми його подолаємо в інтересах українського народу", — резюмував міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів про недоліки характеру глави держави Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!