Головна Новини Політика кабмін "Буде безвiз": глава МЗС розповів про відносини з ЄС після пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Буде безвiз": глава МЗС розповів про відносини з ЄС після пандемії

Глава МЗС Кулеба пообіцяв збереження безвiзу з ЄС навіть після пандемії коронавірусу

30 березня 2020, 18:56 comments2072
Поділіться публікацією:
"Буде безвiз": глава МЗС розповів про відносини з ЄС після пандемії

Сьогодні, 30 березня, глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що світова пандемія коронавірусу Covid-19 не повинна відбитися на безвізовiй угоді між Україною та Європейським Союзом. Про це повідомили у виданні "Європейська правда" з посиланням на слова Дмитра Кулеби в інтерв'ю цьому ж виданню.

За його словами, втрата Шенгену "буде непоправним ударом по ЄС". Він пообіцяв активно працювати з партнерами України для збереження "отриманих українськими громадянами свободи у відносинах з ЄС". В першу чергу мова йде про вільне пересування українців.

Також Дмитро Кулеба додав, що не впевнений у відновленні авіаційних перельотів до кінця 2020 року. За його словами, на це питання сьогодні ніхто в світі не зможе дати відповіді. Таким чином, глава МЗС пообіцяв збереження безвiзу для українців після завершення пандемії коронавірусу.

Як повідомляв портал "Коментарі", оновлення Telegram принесло сортування чатів і каналів, статистику для каналів та інші нововведення в месенджері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!