Головна Новини Політика кабмін Повернути Супрун: петиція за повернення екс-глави Мiнздраву набрала більше 25 тисяч підписів
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернути Супрун: петиція за повернення екс-глави Мiнздраву набрала більше 25 тисяч підписів

Уляна Супрун керувала Мiнздравом ще до Ємця та Скалецької

31 березня 2020, 01:12 comments2833
Поділіться публікацією:
Повернути Супрун: петиція за повернення екс-глави Мiнздраву набрала більше 25 тисяч підписів

Петиція з вимогою повернути Уляну Супрун на посаду голови Міністерства охорони здоров'я України, яка розміщена на сайті президента України, вже набрала більше необхідних 25 тисяч підписів. Відповідна інформація опублікована на сайті президента України.

На момент публікації петицію підписали 27134 українця з моменту початку збору підписів 23 березня. Тепер петицію повинен розглянути президент України Володимир Зеленський — на це у нього є ще 85 днів.

Автор петиції Олена Лосик заявила, що Україна потребує міністра охорони здоров'я, який був би фахівцем своєї справи, на тлі поширення коронавірусу Covid-19.

Сьогодні, 30 березня, на першому позачерговому засіданні Верховна Рада звільнила голову Міністерства охорони здоров'я Іллю Ємця, а на другому позачерговому засіданні призначила на цей пост Максима Степанова. Перед Іллею Ємцем, але після Уляни Супрун главою Мiнздраву була Зоряна Скалецька.

Як повідомляв портал "Коментарі", від коронавірусу Covid-19 помер американський вокаліст і гітарист Алан Меррілл — автор хітової пісні "I Love Rock-n-Roll".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!