Головна Новини Політика кабмін "Звільнення пов'язую з нашою систематичною боротьбою з корупцією" — Гончарук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Звільнення пов'язую з нашою систематичною боротьбою з корупцією" — Гончарук

Колишній прем'єр-міністр Олексій Гончарук вважає, що звільнення його Кабміну пов'язане з боротьбою з корупцією

31 березня 2020, 22:41 comments1781
Поділіться публікацією:
"Звільнення пов'язую з нашою систематичною боротьбою з корупцією" — Гончарук

Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив в інтерв'ю американському виданню The New York Times, що пов'язує відставку свого уряду з боротьбою з корупцією.

"Наше звільнення пов'язую, насамперед, з нашої систематичною боротьбою з корупцією. Ми втручалися у багато корупційних схем", — сказав екс-прем'єр.

За словами Гончарука, звільнення його Кабінету міністрів сприяла масова зміна менеджерів державних підприємств. Він підкреслив, що кожен об'єкт був "невеликий живильним середовищем корупції", де прибуток приватизували, а збитки залишали на державу.

Згідно із законом, уряд Гончарука не могло бути відправлено у відставку протягом року після призначення в серпні 2019 року, але його особиста заява стала підставою для відповідного голосування Верховної Ради. Новим прем'єр-міністром України після Олексія Гончарука став Денис Шмигаль, який був віце-прем'єр-міністром. Кілька міністрів відмовилися від посад в новому уряді, але більшість міністрів залишили Кабмін.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп продовжує карантин до 30 квітня через побоювання високої смертності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!