Головна Новини Політика кабмін Кабмін заборонив українцям в обсервації пити алкоголь
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін заборонив українцям в обсервації пити алкоголь

Уряд виніс нову постанову, ввівши в закон двотижневий сухий закон в умовах обсервації

9 квітня 2020, 19:48 comments6684
Поділіться публікацією:
Кабмін заборонив українцям в обсервації пити алкоголь

Кабінет міністрів України прийняв рішення про заборону про вживання алкоголю для українців, які повернулися з-за кордону і знаходяться в обов'язковій обсервації. Про це повідомляється на сайті уряду.

Так, згідно з документом, підписаним вчора, родичі українців в обсервації, можуть доставляти їм продукти харчування і напої, але без вмісту спирту та інших речовин, що впливає на свідомість.

"Особи, які перебувають у обсерваторах (ізоляторах), можуть отримувати особисті речі, продукти харчування (крім алкогольних напоїв і речей, заборонених до зберігання)", — зазначено у розпорядженні Кабміну.

Зазначимо, що перебування в місцях обсервації забезпечується за рахунок держави, а харчування та вартість квитка додому по закінченню терміну обсервації, українці оплачують за рахунок особистих коштів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пенсіонери в квітні стали отримувати надбавки до пенсій у розмірі 500 гривень. У Пенсійному фонді розповіли, що відповідні перерахунки зроблені для 1,48 мільйона пенсіонерів старше 80 років, а близько 216 тисяч таких пенсіонерів отримають надбавку більше 500 гривень, щоб розмір їх пенсії перевищував 2600 гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!