Головна Новини Політика кабмін Саакашвілі в Кабміні: у Слузі народу розповіли, коли будуть розглядати призначення
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі в Кабміні: у Слузі народу розповіли, коли будуть розглядати призначення

З фракцією "Слуга народу" Міхеїл Саакашвілі обговорить можливе призначення в Кабмін перед позачерговим засіданням парламенту

24 квітня 2020, 08:22 comments2466
Поділіться публікацією:
Саакашвілі в Кабміні: у Слузі народу розповіли, коли будуть розглядати призначення

Призначення Міхеїла Саакашвілі в Кабмін парламент, найімовірніше, буде розглядати вже на наступному тижні. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" депутат зы "Слуги народу" Олександр Корнієнко. Однак перед цим Саакашвілі зустрінеться з монобільшістю і станеться це вже сьогодні, 24 квітня.

Колишньому грузинському президенту в уряді Дениса Шмигаля пророкують місце віце-прем'єр-міністра. А взяти під свій контроль він збирається реформи в Україні. Що саме хоче зробити, отримавши міністерський портфель, Саакашвілі напередодні розповів окремим депутатам "СН". Сьогодні ж, 24 квітня, він повинен зустрітися зі всією фракцією "Слуги народу". Розмову призначили на 11 ранку, перед позачерговим засіданням парламенту.

Слід зазначити, що в порядку денному, опублікованому на сайті парламенту, поки що немає питання про кадрові призначення. За словами Олександра Корнієнка, голосування за кандидатуру Саакашвілі, швидше за все, відбудеться наступного тижня. Це буде або вівторок або середа. І результат для політика, ймовірно, буде позитивним. Його хочуть затвердити на місце віце-прем'єра з питань реформ, каже Корнієнко.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі свого часу отримав українське громадянство від Петра Порошенка. Очолював Одеську ОДА. Потім відношення двох політиків зіпсувалися. Саакашвілі навіть позбавили громадянства, але президент Володимир Зеленський повернув йому український паспорт.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що, за словами Саакашвілі, зайняти місце в уряді йому запропонував Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!