Головна Новини Політика кабмін Кличко звільнив свого заступника Слончака, який вдарив патрульного
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко звільнив свого заступника Слончака, який вдарив патрульного

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що не має наміру покривати своїх підлеглих, які порушують закон

27 квітня 2020, 13:17 comments2664
Поділіться публікацією:
Кличко звільнив свого заступника Слончака, який вдарив патрульного

Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко звільнив свого заступника Віталія Слончака, який став фігурантом скандалу, напавши на патрульного поліцейського під час перевірки документів за перевищення швидкості. Про це сам столичний мер заявив під час онлайн-брифінгу.

За словами Кличка, даний випадок нападу на співробітника Патрульної поліції з боку представника міської влади, є неприпустимим.

"Володимир Слончак має відповідати перед законом як і будь-який інший громадянин України. Я не має наміру покривати нікого, хто дискредитує міську владу", — підсумував київський голова.

Зазначимо, у мережі опублікований відеоролик, який був знятий на нагрудну камеру співробітника поліції, де відображений момент нападу екс-співробітника КМДА Володимира Слончака на патрульного.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Віталій Кличко оперативно відреагував на скандал зі своїм заступником Володимиром Слончаком і гарантував перевірити обставини, щоб винести відповідне рішення.

"Рішення я прийняв, лише дізнавшись про події в неділю ввечері. Сьогодні все оформимо документально", — написав Кличко. При цьому пообіцяв розповісти подробиці під час традиційного брифінгу в полудень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!