Головна Новини Політика кабмін "Ви загралися": міністр Аваков пригрозив міському голові Черкас
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви загралися": міністр Аваков пригрозив міському голові Черкас

Главу Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова обурило самовільне пом'якшення карантину з 1 травня в Черкасах

1 травня 2020, 12:35 comments3451
Поділіться публікацією:
"Ви загралися": міністр Аваков пригрозив міському голові Черкас

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков розкритикував рішення влади Черкас, зокрема — мера міста Анатолія Бондаренка. Міністра обурило самовільне пом'якшення карантину з 1 травня для місцевих бізнесменів, яке може мати неабиякі наслідки.

"Пан мер міста Черкаси, ви загралися! Припиніть ризикувати здоров'ям і життям людей заради політичних ігор! Реагування буде жорстким", — написав Аваков у своєму Twitter.

У зв'язку з пом'якшенням карантину в Черкасах, міськвиконком якого дозволив роботу перукарень, салонів краси, об'єктів спортивної інфраструктури, літніх майданчиків ресторанів, магазинів з продажу непродовольчих товарів та інших об'єктів бізнесу, в поліції відкрили провадження за статтею 325 Кримінального кодексу України "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам і масовим отруєнням".

До слова, станом на сьогоднішній день в Черкаській області підтвердили 296 випадків коронавірусу.

Нагадаємо, сьогодні, 1 травня, в Україні запрацювало понад 280 продовольчих ринків, співробітники яких відтепер будуть виконувати умови уряду. З сьогоднішнього дня всі продавці і клієнти повинні бути в медичних масках, а на вході в ринок зобов'язані пройти температурний скринінг. На 10 квадратах може перебувати тільки 1 покупець, а відстань між продавцями має бути не менше 3 метрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!