Головна Новини Політика кабмін В Україні продовжили карантин до 22 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні продовжили карантин до 22 травня

Уряд продовжує карантин в Україні, але послабить заходи для окремих представників малого і середнього бізнесу з надання послуг

4 травня 2020, 13:35 comments4848
Поділіться публікацією:
В Україні продовжили карантин до 22 травня

На сьогоднішньому засіданні уряду було вирішено продовжити національний карантин в Україні до 22 травня, незважаючи на значні послаблення обмежень. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Шмигаль додав, що український уряд продовжить стежити за подіями в світі на тлі пандемії.

"Важливо правильно завершувати процес карантину. Зараз бачимо, що ВООЗ продовжила дію глобального режиму надзвичайної ситуації. Тому для нас пом'якшення карантину так само не означає його зняття. Карантин буде продовжено зараз до 22 травня. Далі ми будемо дивитися, як буде рухатися пандемія в світі", — підкреслив прем'єр.

При цьому важливо відзначити, що ослаблення стосуються роботи малого і середнього бізнесу: будуть частково відкриватися перукарні, салони краси, літні майданчики в кафе і ресторанах, сквери, парки, зони відпочинку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава уряду Денис Шмигаль повідомляв про адаптивне карантині, який планують ввести з 11 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!