Головна Новини Політика кабмін "Укрзалізниця" готується до продажу квитків, - Криклій
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" готується до продажу квитків, - Криклій

Міністр інфраструктури Владислав Криклій анонсував запуск продажу залізничних квитків для внутрішнього туризму

25 травня 2020, 20:33 comments2525
Поділіться публікацією:
"Укрзалізниця" готується до продажу квитків, - Криклій

Продаж залізничних квитків в Україні може відновитися вже найближчим часом, коли буде отримано рішення обласних техногенно-екологічних комісій. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму Telegram.

"Укрзалізниця почне продажі квитків як тільки отримає рішення від усіх обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", — зазначено в повідомленні міністра інфраструктури.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Мінінфраструктури вже підготували план виходу ДП "Укрзалізниця" з карантину.

Попередньо обговорюється, що першими будуть запущені приміські електропоїзди, потім на маршрути вийдуть швидкісні поїзди категорії "Інтерсіті" та "Інтерсіті ".

Після цього, швидше за все, буде запущено повноцінне ж/д сполучення в межах України. При цьому запуск міжнародних перевезень буде залежати від рішення, в тому числі і сусідніх країн, з якими налагоджено пасажирське ж/д сполучення.

На даний момент інформація про можливі обмеження за кількістю перевезених пасажирів складами УЗ після завершення карантину відсутня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!