Головна Новини Політика внутрішня політика У ГПУ є підозрювані у вбивстві Шеремета
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГПУ є підозрювані у вбивстві Шеремета

Цю інформацію ще треба довести

7 серпня 2019, 08:50 comments2015
Поділіться публікацією:
У ГПУ є підозрювані у вбивстві Шеремета

У слідства є ймовірні учасники вбивства журналіста Павла Шеремета, проте ці дані потрібно ще довести. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко.

"Ми бачимо передбачуваних учасників цього злочину, але це необхідно довести поруч слідчих дій", — уточнив Луценко.

Він зазначив, що не може розповідати інформацію, яку знає зараз.

Павло Шеремет був убитий в результаті підриву його автомобіля 20 липня 2016 року о 7:45 ранку по дорозі на роботу. Він поспішав на радіоефір з главою української Федерації легкої атлетики Ігорем Гоцулом.

10 травня у Києві в коворкінгу MediaHub був представлений фільм-розслідування вбивства відомого журналіста Павла Шеремета. Над фільмом, який називається "Вбивство Павла" працювала редакція розслідувань "Слідство.Інфо" та представники міжнародної мережі журналістів-розслідувачів OCCRP.

Автори проекту, вивчивши відео з усіх камер, що оточують місце вибуху, зуміли відстежити пересування пари кілерів — жінки і чоловіка.

Також журналісти встановили, що поліція не опитала ключового свідка — таксиста, який стояв поруч у момент, коли жінка закладала вибуховий пристрій в автомобіль, який, до речі, належав головреду "Української правди" Олені Притулі. У момент вибуху її в автомобілі не було.

У фільмі йдеться про можливу присутність в ніч перед вбивством біля місця закладення бомби співробітників спецслужб. За даними розслідувачів, вони вели стеження за відомим журналістом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!