Головна Новини Політика внутрішня політика Представниця "ЛНР" Ольга Кобцева накинулася на українського журналіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Представниця "ЛНР" Ольга Кобцева накинулася на українського журналіста

Представниця Тристоронньої групи в Мінську з боку незаконної республіки "ЛНР" Ольга Кобцева вибивала з рук українського журналіста відеокамеру

7 серпня 2019, 18:13 comments3198
Поділіться публікацією:
Представниця "ЛНР" Ольга Кобцева накинулася на українського журналіста

Представниця Тристоронньої групи в Мінську з боку незаконною республіки "ЛНР" Ольга Кобцева намагалася вибити камеру з рук українського журналіста, який знімав відео для сюжету про те, що відбувається на тимчасово окупованій території. Відповідну інформацію опублікувало "Громадське Радіо".

Зазначається, що інцидент стався біля Станиці Луганської. Після інциденту до потерпілого підійшов чоловік, який представився працівником ООН, і попросив знімати відео здалеку, не наближаючись до конфліктуючим сторонам.

Конфлікт розгорівся через міст, який знаходиться на території між Станицею-Луганською та селищем "Щастя", на контроль над яким претендують бойовики.

Варто підкреслити, що на прохання вести себе пристойно, Ольга Кобцева зажадала не знімати "провоциклонное" відео, швидше за все маючи на увазі слово "провокаційне".

Як закінчився конфлікт поки не відомо, однак стало ясно, що в ньому брав участь і Владислав Дайнего, який проголосив себе "міністром МВС ЛНР". До речі, він знаходиться у розшуку МВС України ще з 2015 року, як і Ольга Кобцева.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", представники "ЛНР" влаштували перепалку з українською стороною, заявляючи претензії на населені пункти Щастя та Станиця Луганська, де бойовики перешкоджають розмінування мосту.

Також ми писали, що в Україні затримали "спонсорів" ЛНР.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!