Головна Новини Політика внутрішня політика "Київраду намагаються "озеленити" підкупом", - Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Київраду намагаються "озеленити" підкупом", - Кличко

Мер Віталій Кличко зробив гучну заяву і пообіцяв не здаватися

8 серпня 2019, 14:59
Поділіться публікацією:
"Київраду намагаються "озеленити" підкупом", - Кличко

В ході продовження політичних чвар з главою Офісу президента Андрієм Богданом і мером Києва Віталієм Кличком, останній зробив заяву про те, що якісь "потрапили у владу спритні бізнесмени" нібито хочуть зірвати наступне засідання Київради. Про це сам Кличко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я став тією постаттю, від витримки і позиції якої сьогодні залежить, чи зможуть киян позбавити самоврядування, позбавити права обирати владу в своєму місті. Який я мер — жителі столиці висловляться на виборах. І не деяким спритним бізнесменам, що" влетіли "у владу, вирішувати за людей, нехтуючи Конституцію і закон ", — заявив міський голова столиці.

Кличко також позначив, що дані противники продовжують поливати його брудом, що стало вже причиною для кількох судових позовів, намагаються зірвати наступне засідання і навіть "озеленити" депутатів київської міськради за допомогою банального підкупу.

"Вони намагаються підкупити депутатів Київради, щоб" озеленити "його. А також зірвати наступне засідання. Вони під надуманими приводами звертаються до НАБУ і ДБР, а ті, за законом, повинні реагувати на звернення. І витрачати час і сили на розслідування "висмоктаних з пальця" справ", — переконаний політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" проводив аналіз можливих наслідків відкритого протистояння між Кличком і Богданом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!