Головна Новини Політика внутрішня політика РНБО погодив проведення всебічного аудиту "Укроборонпрому"
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО погодив проведення всебічного аудиту "Укроборонпрому"

Було прийнято рішення про державному органі, який повинен виконувати функцію акціонера

10 серпня 2019, 01:15 comments2910
Поділіться публікацією:
РНБО погодив проведення всебічного аудиту "Укроборонпрому"

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Данилюк провів координаційну нараду з питань реформування військово-промислового комплексу (ВПК), під час якого було досягнуто згоди по питанню проведення всебічного аудиту ЦК "Укроборонпром". Про це повідомляє прес-служба національної Ради безпеки і оборони (РНБО) України.

Ключовими темами наради стали процес реформування загальної системи управління у сфері ВПК, зокрема, ГК "Укроборонпром". Учасники обговорили перспективні напрямки розвитку Концерну та процес формування нової моделі державного управління в сфері ВПК.

"За підсумками наради було прийнято рішення щодо державного органу, який повинен виконувати функцію акціонера ЦК "Укроборонпром", структури та принципів формування та роботи наглядової ради, побудови маркетингової стратегії і системи продажів ДК "Укроборонпром". Крім того, учасники наради досягли згоди по питанню проведення всебічного аудиту Концерну", — йдеться в повідомленні.

Раніше гендиректор "Укроборонпром" Павло Букін заперечував інформацію про "відкати" з купівлі підприємством авіаційних высотомеров і заявляв, що не збирається у відставку через скандал навколо інформації про розкрадання в оборонці.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Держконцерн "Укроборонпром" має намір провести аукціон на надання послуг незалежного аудиту концерну і його підприємств з залученням міжнародних експертів, в рамках оголошеного 22 липня тендеру на очікувану суму 32,5 млн грн. Дата проведення аукціону — 26 вересня 2019 року. Згідно з інформацією на порталі ProZorro, кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 21 серпня, остаточний термін аудиту – 10 квітня 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!