Головна Новини Політика внутрішня політика В Офісі президента розповіли, що думають про звільнення Безсмертного
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента розповіли, що думають про звільнення Безсмертного

Але про причини звільнення вважали за краще промовчати

13 серпня 2019, 18:59 comments3070
Поділіться публікацією:
В Офісі президента розповіли, що думають про звільнення Безсмертного

В Офісі президента прокоментували звільнення Романа Безсмертного сьогоднішнім указом президента Володимира Зеленського з посади представника України на переговорах в Мінську. Про це повідомляє УНІАН.

"Президент делегував організацію відстоювання позицій України в складному переговорному процесі другому Президенту України Леоніду Кучмі", — заявили представники президентського апарату.

Також в Офісі Зеленського додали, що під керівництвом Кучми на даний момент формується найбільш ефективна команда, яка зможе продуктивно захищати позицію України в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Однак, Офіс не відповів на питання, чи пов'язано рішення про звільнення Безсмертного з його заявою про те, що Україна після загибелі 4 військових під Павлопіль на Донбасі повинна припинити участь в Мінському процесі до зустрічі лідерів країн "нормандського формату" — України, Росії, Німеччини і Франції. Відзначимо, що дана заява викликала резонанс в соцмережах.

Нагадаємо, сьогодні видання "Коментарі" повідомляло про те, що своїм указом від 13.08.2019 президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади українського представника в ТКГ в Мінську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!