Начальник Житомирського лісгоспу звільнився за вимоги Зеленського

Куринський також опублікував відкритий лист до президента

Начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Куринський написав заяву на звільнення після зауважень президента Володимира Зеленського .Заява Куринський опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Прошу звільнити мене за угодою сторін", - йдеться в ньому.

Напередодні в ході наради в Олевську з питань незаконної видобутку бурштину президент заявив, що, за його даними, Куринський один з членів схеми і наказав йому звільнитися. У відповідь Куринський заявив, що це наклеп.

Також начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства опублікував відкритий лист до Зеленському.

"12.08.2019 в р. Олевськ Житомирської області відбулося нарада під Вашим головуванням, під час якого ви заявили про мою причетність до незаконного видобутку бурштину та участь у "бурштинових схемах". Повідомляю, що Вас свідомо чи несвідомо було введено в оману, ніж підірвано Ваш авторитет, як обраного громадянами України Гаранта Конституції. Вами було наполегливо запропоновано мені написати заяву про звільнення, мотивуючи це тим, що я "Державі не потрібен", що я і зробив , - йдеться у ньому.

  Володимир Зеленський змусив керівника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Куринського написати заяву про звільнення за власним бажанням.