Головна Новини Політика внутрішня політика Гройсман сподівається на створення нового закону для столиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Гройсман сподівається на створення нового закону для столиці

Такі надії Володимир Гройсман поклав на оновлений парламент

14 серпня 2019, 12:56 comments2040
Поділіться публікацією:
Гройсман сподівається на створення нового закону для столиці

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сподівається, що новим парламентом і урядом буде напрацьовано і реалізовано новий закон про столицю України — місто Київ. Про це сьогодні під час засідання уряду повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє Укрінформ.

"Окремо хочу сказати щодо реформи місцевого самоврядування. Україні потрібен, і це вже очевидний факт, новий закон про столицю, про місто Київ, де б чітко було розписано, що таке місцеве самоврядування, і були повноцінні повноваження міського голови. А з іншого боку були повноцінно відображені повноваження державної влади. І цей баланс повинен бути забезпечений новим законом про столицю ", — сказав глава українського уряду.

За його словами, попередній парламент не прийняв це рішення. "Я думаю, що воно теж було заполітизованим, але все треба робити під політику, а під країну, під інтереси українському і під ефективну систему управління".

Гройсман висловив надію, що новий парламент напрацює новий закон про столицю.

"Сподіваюся на те, що в рамках реформи децентралізації новий, європейський, ефективний закон про столицю буде напрацьовано новим парламентом і урядом і буде реалізований", — сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Госбюро розслідувань викликало на допит відразу кілька народних депутатів з минулого скликання Верховної Ради на допит для з'ясування неоднозначних обставин призначення Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!