Головна Новини Політика внутрішня політика ГПУ прийшла з обшуком до Юрія Гримчака: усі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ГПУ прийшла з обшуком до Юрія Гримчака: усі подробиці

ГПУ прийшла з обшуком до Юрію Гримчаку

14 серпня 2019, 21:44 comments6021
Поділіться публікацією:
ГПУ прийшла з обшуком до Юрія Гримчака: усі подробиці

У середу, 14 серпня, Генеральна прокуратура України прийшла в будинок заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Юрія Гримчака з метою його затримання. Про це повідомила у Facebook дружина чиновника Юлія.

"До відома товариства держави Україна. Зараз проходить затримання мого чоловіка Гримчака Юрія Миколайовича генеральної прокуратурою України. У нас в будинку проходить обшук. Саме зараз просимо сусідів про допомогу", – написала вона.

Інші подробиці спецоперації ГПУ поки невідомі.

Як повідомляли "Коментарі", Генпрокуратура викликає на допит 27 серпня українського бізнесмена і зятя екс-президента Леоніда Кучми Віктора Пінчука в якості свідка в кримінальному провадженні. Пінчуку необхідно з'явитися 27 серпня 2019 року в 11:00 в управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури за адресою р. Київ, вул. Борисоглібська, 18 для проведення процесуальних дій з його участю в якості свідка в кримінальному провадженні від 19 серпня 2016 року. Як повідомило джерело агентства "Інтерфакс-Україна", виклик Пінчука на допит пов'язаний з розслідуванням справи про так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!