Головна Новини Політика внутрішня політика У Києві почалася репетиція Маршу до Дня Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві почалася репетиція Маршу до Дня Незалежності

Сьогодні, буде репетиція нагородження військових

15 серпня 2019, 11:54 comments2428
Поділіться публікацією:








У Києві почалася репетиція Маршу до Дня Незалежності

На авіаційному заводі "Антонов" у Святошинському районі Києва сьогодні відбулася репетиція Маршу ветеранів до Дня Незалежності.

З ранку на території заводу вже були присутні військові. До аеродромбіля приїхали працівники Держприкордонслужби, нацгвардийци і військова "швидка". Сьогодні, ймовірно, буде і репетиція нагородження військових.

У свою чергу представники ветеранських організацій, волонтери та Союз сімей загиблих героїв анонсували проведення в День Незалежності, 24 серпня, Маршу захисників України.

Спочатку він повинен був стартувати в 9:00 ранку, майже тоді ж, коли і заходи, оголошені прес-службою Офісу президента. Ще в понеділок, 12 серпня, організатори пояснили, що хотіли погодити проведення заходів з ОПУ, але переговори так і не відбулися.

Про офіційних заходах організатори дізналися тільки з прес-релізу на сайті глави держави, і так як з Офісу пропозицій не надійшло, в Русі ветеранів України вирішили дотримуватися початкового плану проведення заходу, яке було погоджено з київською поліцією і КМДА.

 Офіційні заходи до Дня Незалежності в центрі Києва пройдуть в 11:00. А з 11:00 запланований Марш захисників. Це альтернативне захід, анонсоване вже ветеранами та учасниками війни на сході України.

Через святкування Дня Незалежності, в кінці серпня в українців буде три вихідних дні поспіль — з 24 до 26 серпня включно.

Як повідомляли "Коментарі", президент Зеленський підписав указ про святкування Дня Незалежності. Замість параду на Хрещатику пройде Хода гідності.

При цьому ветерани бойових дій мають намір провести свій альтернативний парад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!