Головна Новини Політика внутрішня політика Голова СБУ попав «під приціл» НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова СБУ попав «під приціл» НАБУ

Главу спецслужби підозрюють у фальсифікації

16 серпня 2019, 18:58 comments3443
Поділіться публікацією:
Голова СБУ попав «під приціл» НАБУ

Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження щодо голови Служби безпеки Василя Грицака на підставі рішення Солом'янського районного суду Києва, повідомляє "Українська правда".

У рішенні, оприлюдненому на Єдиному порталі судових рішень, зазначено, що провадження розпочато за фактом можливого притягнення до відповідальності завідомо невинної особи.

Позивач звинувачує Грицака, його заступника, працівників прокуратури Волинської області, керівництво слідчого управління ГУ Нацполіції у Волинській області та інших посадових осіб у зловживанні владою, службовому підробленні та отриманні хабара.

Згідно з матеріалами справи, на чому наполягає позивач, силовики нібито штучно створили докази обвинувачення та інші фальсифікації.

"В даний час проводяться необхідні слідчі дії. Повідомлення про підозру у вказаному кримінальному провадженні не здійснювалось", — заявили в НАБУ, коментуючи розслідування.

Попередня справа була порушена за ч. 2 ст. 372 (притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності.) КК України.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше Солом'янський суд Києва зобов'язав НАБУ відновити слідство по справі колишнього глави Нацагентства по запобіганню корупції Наталії Корчак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!