Головна Новини Політика внутрішня політика Сара Нетаньяху влаштувала бешкет у літаку і кинула хліб-сіль в Києві на підлогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Сара Нетаньяху влаштувала бешкет у літаку і кинула хліб-сіль в Києві на підлогу

Дружина глави уряду Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху Сара влаштувала скандал спочатку на літаку, а потім і в Києві

19 серпня 2019, 10:52 comments3580
Поділіться публікацією:
Сара Нетаньяху влаштувала бешкет у літаку і кинула хліб-сіль в Києві на підлогу

Сьогодні 19 серпня, вночі, подружжя Нетаньяху відвідала Україну з офіційним візитом. Однак не обійшлося без інцидентів, які влаштувала дружина глави ізраїльського уряду Сара Нетаньяху.

Спочатку скандал спалахнув у приватному літаку, яким у Київ прибула пара. Пані Нетаньяху не сподобалося те, що командир корабля не привітав її належним чином. Розгнівана жінка, скочивши з свого крісла, спробувала проникнути в кабіну пілотів, де мала намір з'ясувати стосунки, але її туди не пустили.

Перед посадкою командир літака вже акцентовано привітав дружину Нетаньяху ще раз, хоча як стверджує прес-служба глави Ізраїлю, головний пілот представляв його дружину, однак вона просто не можливо розчула.

Далі Сара Нетаньяху повела себе зовсім неналежно. Коли при зустрічі в Києві до них підійшли три дівчини, які за традиції зазвичай одягнені в національні костюми і з хлібом-сіллю зустрічають гостей, її чоловік Біньямін Нетаньяху відламав шматочок короваю, і, вмочивши в сіль, надкусив, далі передавши його дружині. Але жінка просто кинула хліб на підлогу навіть не ставши пробувати.

"Коментарі" раніше розповідали як в Ізраїлі запобігли замаху на Нетаньяху

Ще раніше "Коментарі" говорили про те, що Нетаньяху заявив про крах Євросоюзу




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!